Kvällens meny
måndag, onsdag, fredag, söndagFÖRRÄTTER
Kronärtskocka
Vinkokt kronärtskocka, kryddbakat anklår, saltbakad rotselleri, apelsinkokta morötter,
rostade pinjekärnor, sotad steklök
(lök, vitlök, selleri, nöt)
Friterat lantägg
Vinkokt kronärtskocka, friterat lantägg, saltbakad rotselleri, apelsinkokta morötter,
rostade pinjekärnor, sotad steklök
(lök, vitlök, selleri, ägg, nöt)
VARMRÄTT
Skrei torsk
Vinbakad skreirygg, bakad röd morot, sås på havskräfta och gulbeta, verjus grönärtspure med maltvinäger, brynt smör krossad potatis, fänkålsstekt panko, picklad guldrova.
(fisk, mjölkprotein, skaldjur, lök)
Blomkål & Portabello
Panko friterad blomkål, portabello, bakad röd morot, mörkokt spetskål med kummin, persilje pesto,
grillad & rökt tofu, potatiskrisp.
(ägg, mjölkprotein)
DESSERT
Blodapelsinmousse
Pistage & mandelkaka, rostad vitchoklad, blodapelsin.
Päron “After eight”
Karamelliserat päron, mint chokladglass, chokladganache, chokladflarn.
Cremé brûlée
Brûlée pudding smaksatt med chai te.
Chokladpralin & chokladtryffel
Fråga er servitör för kvällens smaker.