Kvällens meny
tisdag, torsdag,lördagFÖRRÄTTER
Fjällröding
Purjolökssotad fjällrödingfilé, iingefärspicklad kålrot, rökt blomkålspuré, kryddig hummervinegrette,
gröna bönor, krossad gurka.
(fisk, skaldjur, mjölkprotein, lök, vitlök)
Butternut pumpa
Pumpacarpaccio, havtorn & pumpapuré, grönkål & äppel vinegrette, picklade senapsfrön,
-hyvlade champinjoner, senapskrasse.
(mjölkprotein, lök, senap)
VARMRÄTT
Hjortytterfile
Fänkål & långpepparstekt hjort ytterfilé, jordärtskockscremé, brynta kastanjechampinjoner,
pärllök, savoykål, svartvinbärssky, jordärtskockschips.
(mjölkprotein, lök)
Spetskålsdolme
Spetskålsdolme fylld med quinoa & gråärta, jordärtskockscremé, brynta kastanjechampinjoner,
pärllök, savoykål, kantarellsås, jordärtskockschips.
(mjölkprotein, lök)
DESSERT
Blodapelsinmousse
Pistage & mandelkaka, rostad vitchoklad, blodapelsin.
Päron “After eight”
Karamelliserat päron, mint chokladglass, chokladganache, chokladflarn.
Cremé brûlée
Brûlée pudding smaksatt med chai te.
Chokladpralin & chokladtryffel
Fråga er servitör för kvällens smaker.