Selma Spa
Boka nu
EN
Superior Läs mer
Boka rum
Till garanterat bästa pris Boka nu
Konferens
Boka möte

Restaurant Manager

TILL LEDIGA TJÄNSTER

Om rollen

Som Restaurant Manager, eller som vi kallar det Evening & Event Service Manager, leder du restaurang, bar och eventverksamhet under eftermiddagar och kvällar. Du har det övergripande ansvaret för gästens upplevelse inom dessa områden och är en närvarande ledare som arbetar sida vid sida med ditt team.

Är du den vi söker?

Vi letar efter dig som delar vår syn på service – en person som drivs av en genuin nyfikenhet på andra, visar omtanke i både små och stora handlingar och sprider glädje omkring sig med naturlig energi. Du trivs i ett högt tempo och ser kvällar, helger och event som de naturliga höjdpunkterna i servicebranschen.

Ditt uppdrag är att skapa ett naturligt flöde i servicen och se till att varje gäst känner sig sedd, välkommen och genuint omhändertagen.

Vad rollen innebär i praktiken

Värdskap och upplevelse

Du ser till att varje gäst får en minnesvärd upplevelse – från en välkomnande atmosfär i baren till en smidig servering under kvällsmenyn eller en lyckad konferensmiddag.

Ledarskap och teamutveckling

Du rekryterar, introducerar och utvecklar personalen, sätter tydliga mål och inspirerar ditt team till att leverera service av högsta klass.

Drift och planering

Du ansvarar för schemaläggning, bemanning och daglig drift under kvällar och event, samt säkerställer att rutiner och lagar följs.

Kvalitet och utveckling

Du arbetar kontinuerligt med att utveckla dryckesutbud, servicekoncept och interna arbetssätt – alltid med gästens upplevelse i fokus.

Organisation

Du rapporterar till F&B Manager. Du har fullt personalansvar för din avdelning och arbetar nära vår Executive Chef samt Day Service Manager.

Vem är du?

  • Du är en trygg och positiv ledare med fötterna på jorden och en stor passion för både människor och mat.
  • Du har ledarskapserfarenhet från restaurang, bar eller event och vill fortsätta utvecklas i en operativ roll.
  • Du trivs med varierande arbetstider, inklusive kvällar och helger och ser det som en naturlig del av servicebranschen.
  • Du är strukturerad och lösningsorienterad med öga för både detaljer och helhet.
  • Du är nyfiken på att utvecklas och tvekar inte att hitta nya, kreativa lösningar för att förbättra upplevelsen.
  • Du gläds genuint åt att leverera service av högsta klass – och åt att se dina medarbetare växa och lyckas.

Vad vi erbjuder dig

  • En nyckelroll på ett av Sveriges mest välkända spahotell inom Strawberry Hotels – med stora möjligheter att påverka och utvecklas.
  • Ett inspirerande arbetsklimat med engagerade kollegor.
  • Möjlighet att vara drivande i utvecklingen av vårt servicekoncept inom dagverksamheten.
  • Personalrabatter, friskvårdsbidrag och andra förmåner.
  • Heltidstjänst, tillsvidareanställning med provanställning.
  • Lön enligt överenskommelse och gällande kollektivavtal.

Låter det som du?

Känner du igen dig i beskrivningen – och klappar hjärtat lite extra?

Då ser vi fram emot att höra från dig!

ANSÖK

Gör en konferensförfrågan

Fyll i informationen nedan så återkommer vi till dig inom kort.

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Hej Selma Spa, Ring upp mig!

  • Beskriv gärna kort vad ni önskar bli uppring om?
Meny
Förrätter
  • SOPPA / HALV PORTION Skogssvamp från Fryksdalen, grillat bröd
    125:-
  • LAX Gravad, senapspicklad morot, rödlök & persiljerot,
    hummermajonnäs, dill & citronmajonnäs
    145:-
  • CHARK & OST Minst 2 personer
    Produkter från utvalda svenska gårdar,
    vårt fröknäcke, oliver, cornichons och marmelad från Torfolks gård
    185:-
  • PÄRON Honungs & vitpepparbakat, vårt fröbröd, rökta
    champinjonchips, Prästostkräm
    Välj mellan: • Picklade rotfrukter
    • Rökt bringa
    145:-
  • TARTAR På oxfilé, rostad lök, kapris,
    kräm på bakad äggula från Ridgedale Farm
    145:-
  • CARPACCIO** På betor, kikärts- & rödbetskräm, bakad beta,
    rökt soyghurt
    125:-
Varmrätter
  • SOPPA / HEL PORTION Skogssvamp från Fryksdalen, grillat bröd
    195:-
  • BLOMKÅL Bakad lök, morotspuré med tryffel,
    brysselkål, äpple, sotad chevré
    225:-
  • RISOTTO Dagens val av fisk & skaldjur, parmesan,
    rotfruktschips
    265:-
  • RYGGBIFF Med kappa, gratäng, stekta grönsaker, pepparsås
    275:-
  • HJORT Rostad potatis, pumpa, morotspuré med tryffel,
    brysselkål, savoykål, äpple, svamp, lingon
    285:-
  • PUMPA** Soyabönor, rotfrukter, svamp, ärt & äppelcidersås
    195:-
  • PASTA Svamp, bakade betor, parmesankräm
    Välj mellan: • Quorn
    • Gårdskyckling
    195:-
  • SELMA SPA'S BURGARE 100% ekologiskt nötkött, vår dressing, lök, tomat, saltgurka, rökt sidfläsk, brioche,pommes, jalapenodipp
    185:-
  • HALLOUMIBURGARE Vår dressing, lök, tomat, saltgurka, brioche,
    pommes, jalapenodipp
    185:-
  • RÄKMACKA 200 g räkor, ägg från Ridgedale Farm,
    surdegsbröd, lök, tomat, sallad, citron, majonnäs
    195:-
  • CHILI Paprika, chili, potatis, surdegsbröd, creme fraiche
    Välj mellan: • Oumph
    • Högrev
    195:-
Dessert
  • CREME BRULÉE Klassisk, utan krusiduller!
    95:-
  • KAFFEGODIS Pralin, marmelad, chokladganasch
    95:-
  • PRALIN Dagens smak
    35:-
  • MARMELAD Gjord på juice från Enbackens musteri
    35:-
  • RAW BALL** Dagens smak
    35:-
  • ÄPPLE Kanel, råsocker, vaniljsås, frökrokant
    95:-
  • BLÅBÄR Glass, soppa, maräng
    115:-
  • OST Ostar från svenska gårdar, serveras med vårt fröknäcke & marmelad från Torfolks Gård
    1 bit 65:- / 2 bitar 110:- / 3 bitar 150:- (+60:-*)
Meny
Pre dinner